Riesling Open
Mir invitéieren Eech op de „Riesling Open” an iiser „Wäistuff Deisermill“ zu Meechtem
Samsdeg, de 16. September ab 12 Auer
Sonndeg, den 17. September ab 11 Auer
Samsdesowes, Sonndësmëttes a Sonndesowes zerwéiere mir Eech folgende Menü :
Entrée
- Mousse de fromage frais, saumon fumé, crumble au pavot oder
- Falafel et houmous, chorizo et tomates séchées, croutons oder
- Galette de pomme de terre, fondue d’oignons, chèvre chaud (vég.)
Haaptpla
- La traditionnelle bouchée à la reine, frites fraiches et salade oder
- Filet de cabillaud rôti, pomme de terre écrasée, poireaux, sauce au Riesling oder
- Lasagne aux légumes, crème de tomate au basilic (vég.)
Dessert
-
- Chocolat liégeois, crème chantilly oder
- Tarte fine aux poires, crème d’amande
Reservéiert w.e.g. iwwer Telefon (00352) 75 84 68 oder schéckt iis den ausgefëllte Coupon mat der Post, per Fax (00352) 75 92 62 oder per Email un info@caves-schlink.lu